Ziua Internationala a Animalelor Fara Stapan

Au si animalele fara stapan o zi a lor, sarbatorita in toata lumea. Sper sa fie o zi in care sa le aratam comasiune si sa intelegem ca sta in puterea noastra sa le ajutam. Cel mai mult vor sa aiba si ele o  casa, sa nu mai stea pe strazi, sa nu le mai fie foame si sete. E de ajuns sa te uiti in ochii lor ca sa vezi ca au atat de multa afectiune de daruit si isi doresc sa aiba o casa a lor.

De cate ori am mangaiat un catel sau o pisica de pe strada, de fiecare data a incercat sa vina dupa mine. Identifica in mine un potential sapan, persoana aia care sa ii dea de mancare si care sa o ocroteasca. Intotdeauna am fost impresionata de privirea lor si de atasamentul lor. Am hranit mai multi caini fara stapan care ajunsesera sa ma apere, caci ma credeam stapana lor. Eu nu faceam decat sa le alin foamea si sa ii protejez un pic.

Ma bucur ca s-a scris despre Ziua Internationala a Animalelor fara Stapan si ma rog sa aiba si ele o soarta mai buna si oamenii sa fie mai buni cu ele. Eu am 3 pisici, toate adunate de pe strada. Le iubesc enorm si sunt foarte fericita cu ele. Ganditi-va ca ati putea si voi sa faceti un bine si sa fiti fericiti alaturi de un animal salvat de pe strada. Stray Animals Day

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s