Adoptati pisici negre!

As vrea sa adresez un indemn prietenilor blogului sa adopte pisici negre. Fac asta pentru ca am aflat ca pisicile negre au sanse mult mai mici de a fi adoptate fata de celelalte pisici. Stiu ca din cele mai vechi timpuri s-a spus ca ele aduc ghinion si au fost asociate cu vrajitoria. Stiu ca pana in secolul al XVIII-lea pisicile negre au fost arse din acest motiv, in Franta. Au trecut acele vremuri, lucrurile s-au schimbat, asemeni si mentalitatile. Totusi, in Romania, daca o pisica negra iti taie calea, se spune ca o sa ai ghinion.

Eu am 2 pisici negre: una neagra complet, una neagra cu un pic de alb pe piept. Amandoua sunt salvate de pe strada, pot sa spun ca ele m-au ales pe mine si nu invers. Prima data am gasit-o pe Piperuta, cea complet neagra. Statea sub o masina la Piata Vitan si plangea. Am luat-o, fiindca mi s-a facut mila de ea cu gandul de a-i gasi un stapan. Dupa doua saptamani, desi ii gasisem o stapana, l-am sunat pe sotul meu aflat pe un vapor in Africa, si i-am zis ca eu vreau sa tin pisica. Ce putea sa mai zica? A zis: ia-o si gata! Anul acesta, se implinesc 9 ani de atunci. Principesa, cum o numesc eu, a dormit cu mine pe perna la inceput, caci era un ghemotoc, am dus-o la expozitie de pisici, are medalie, m-a insotit peste tot si este cea mai inteleapta pisica pe care am vazut-o.

Pe a doua, initial Mini, acum Mimi a gasit-o chiar sotul meu. Ne plimbat pe langa bloc si a auzit miorlait de pisica. S-a uitat intr-un tufis si a gasit un pui. Un altul era pe gard. Chiar daca nu s-au iubit niciodata cele doua printese, se tolereaza totusi. Le iubim mult, le luam peste tot dupa noi si, cel putin eu, nu imi pot imagina viata fara ele. Pentru mine, ele sunt „Fufele” si sunt fetele mele.  Asadar, daca va ganditi sa adoptati o pisica, luati in considerare si o pisica neagra. E la fel de frumoasa, afectuoasa si gratioasa ca si celelalte.

IMG_8788-2 Mimi Piperuta PiperutaFufePiper

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s